ساعت ٧:٥۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٢ آذر ،۱۳٩٤   کلمات کلیدی:
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران- اخبار ویژه
تاسیس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی

حذف تصاویر و رنگ‌ها | تاریخ ارسال: 2/7/1393 | 

   جلسه رای گیری انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی در تاریخ 25/6/93 با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی همدان، قزوین، یزد، امل و سازمان غذا و دارو، نماینده بخش خصوصی و دانشجویان رشته بهداشت مواد غذایی در سالن آمفی تئاتر دانشکده بهداشت برگزار شد.

AWT IMAGE             AWT IMAGE

  در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی، آقای دکتر شریعتی فر ضمن خیر مقدم به حضار، اهداف تشکیل انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی را تشریح نموده و از حضار شرکت کننده خواستار شرکت در رای گیری برای تعیین هیات مدیره شد.

  سپس آقای فرخ رفیعا، دکتر گندمی نصرآبادی و دکتر صدیق آرا به عنوان ناظر جلسه انتخاب گردیدند. اساسنامه قرائت شد و تغییراتی در اساسنامه با رای گیری افراد شرکت کننده صورت پذیرفت. در پایان جلسه، رای گیری اعضای هیات مدیره انجام گرفت و افراد به شرح زیر انتخاب شدند:

 دکتر هدایت حسینی، دکتر نبی شریعتی فر، دکتر غلامرضا جاهد، دکترپیمان قجربیگی و دکترسهیل اسکندری به عنوان اعضای اصلی

 دکتر شهریار دبیریان و دکترعلی میثاقی به عنوان اعضای علی البدل

 دکتر بهادر حاجی محمدی و دکتر خنجری به عنوان بازرس. /ح

 
نشانی مطلب در وبگاه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران